Flower Look

FLOWER LOOK

by Annette von Einem

 • Ny fortryllende blomsterbog af Annette von Einem

  Hun nipper blomsterhovederne af stænglen, vender dem på hovedet og trækker blomsterne på meterlange græsstrå. Blade, grene og græsser flettes, klippes, bøjes og formes til halskæder, hatte, sko og kjoler. Annette von Einem er kendt for sine spektakulære og overdådige Haute Couture designs.

  Blomsterdesigner Annette von Einem rangerer blandt Europas absolut bedste designerer og er kendt og anderkendt for sit visioner arbejde, stil og teknikker. Annette von Einem underviser og holder foredrag, og er kendt for sin position som trendsætter, og sine unikke designs, der formår at forvandle blomster til kunstværker.

  Annette von Einem har gennem sin karrierer modtaget adskillige eftertragtede internationale titler og vundet konkurrencer i ind- og udland, og nu udgiver hun sin første egen bog. En vidunderlig rejse i kunstnerens gigantiske blomsterværker, fashion designs og buketter.

  Glæd dig til smukke, enestående og poetiske oplevelser fra Annentte von Einems blomsterunivers samlet i hendes elegante coffee table bog.

  220 sider, mål 24x33 cm. Pris 399 kr + forsendelse

  Pris : 399 kr