WORKSHOP

Akademi: Workshops

International floral designer Annette von Einem,
Blomsterdesign København

Annette von Einem underviser og afholder workshops i hele verden. Workshops sammensættes efter ønsker og emner, hvor teori samt praktisk arbejde kombineres - alt sammen i en afslappet atmosfære med mulighed for fordybelse.

Annette elsker at dele ud af sin ekspertise, og ikke mindst, at kunne videregive sin passion til dette fantastiske kreative univers. Du har således mulighed for hos en faglært og anerkendt top-florister, at lærer/videreudvikle teknikker og grundprincipper samt finde din egen stil.

Workshops afholdes på alle niveauer for fagskoler, virksomheder (team-building mm), blomsterbutikker, blomsterklubber eller foreninger, grossister og blomstermarkeder, produktionsvirksomheder til branchen - dvs. for alle blomster entusiaster eller fagfolk.

”Vidensdeling er udvikling, og det vokser både blomsterbranchen og mennesker på””

Annette von Einem

Sommerens blomster i egen vase - Strandmøllekroen, Klampenborg

Kursus blomsterbinding København

Medbring din ynglingsvase, og jeg lærer dig hvordan dine favoritblomster bindes til en helt unik buket.

På dette kursus lærer du at kombinerer blomster, former og farver, og får svar på håndværksmæssige teknikker og udtryk som, hvad en spiral er, hvorfor bladene fjernes fra blomsterstilken og hvad et skråt snit er.

Denne aften lærer du så meget nyt om blomster og buket teknik, at det bliver meget nemmere selv at sætter blomster i vasen på den rigtig måde. Hvis vejret er godt går vi i haven.

Tilmeld dig arrangementet her

Tilmeld

Blomster i børne højde - Flower Design Studio, Frederiksberg

Kursus blomsterbinding København

Mor, skal vi binde blomster? Jeg er flere gange blevet spurgt om jeg ville lave et kursus for mor og barn, og selvfølgelig skal vi da have et sådan kursus.

Kom til en skøn blomsteraften i børne højde, hvor vi leger med farver, og arbejder med oasis og blomster, og jeg viser jer, hvordan man får forskellige effekter frem og kreerer skønne farvestrålende dekorationer.

Tilmeld dig arrangementet her

Tilmeld

Skal vi plukke blomster sammen? Strandmøllekroen, Klampenborg

Kursus blomsterbinding København

Vi mødes på Strandmøllekroen i Klampenbord, og går en tur i skoven og ved stranden. Vi taler om hvordan det blomstrende materialer kan bruges, og jeg vil undervejs forklarer, hvordan man får forskellige blomster og grene til at holde bedst muligt. Hvis vejret er med os er vi på Strandmøllekroens store skønne terrasse og skaber smukke arrangementer sammen.

I vil få udleveret en glasvase, og jeg guider og lærer dig hvordan du arrangerer blomster og grene. Vasen, materialer samt ekstra blomster er incl.i kursus.

Det er muligt at bestille en lidt anretning fra Kroens menukort

Tilmeld dig arrangementet her

Tilmeld

Lær at dække bord som prof! Sophienberg Slot, Rungsted

Kursus blomsterbinding København

Det smukke Sophienberg Slot i Rungsted er rammerne om dette kursus, hvor jeg deler ideer og tips om hvordan du dækker et smukt bord. Vi anvender naturens materialer og årstidens blomster, grene og græsser og arbejder med forskelligt service.

Jeg vil forklarer hvordan du parrer farver og service alt efter anledningen, så resultat står smukt og indbydende for dine gæster. Vi afslutter med bobler og sødt ved vores smukt dækkede bord.

Tilmeld dig arrangementet her

Tilmeld

Bind med tørrede blomster - Flower Design Studio, Frederiksberg

Kursus blomsterbinding København

Tørrede blomster er populære som aldrig før, og super spændende at arbejde med - både i buketter, dekorationer og som supplement til de friske blomster.

På dette kursus lærer du teknikker til at binder en buket med både friske og tørrede blomster, samt en krans i tidens trend.

Tilmeld dig arrangementet her

Tilmeld

Pynt op til jul - Sophienberg Slot, Rungsted

Kursus blomsterbinding København

Julen nærmer sig, og vi hilser velkommen med smuk pynt på vores hoveddør, vinduer, grene og gran i vaser. Jeg viser teknikkerne bag binderierne og hvordan jeg udvælger materialer og farver til et vellykket binderi. Som en lille ekstra ting vil vi lave et lille juletræ til vinduet eller på fod, der kan bruges år efter år.

Glæd dig til en skøn aften med masser af juleinspiration.

Tilmeld dig arrangementet her

Tilmeld

Årets Adventskrans

Kursus blomsterbinding København

Traditionen tro binder vi sammen årets smukkeste adventskrans. Advent er en hyggelig, stemningsfuld juletradition, og jeg overrasker i år med et smukt nyt design.

Jeg tager udgangspunkt i julens markante trends og farver - naturens materialer spille, som altid, en stor rolle i designet.

Tilmeld dig arrangementet her

Tilmeld

Tivoli Friheden

Intimt blomsterbinding med den internationale floral desiger Annette von Einem

Få den enestående mulighed og kom til et intimt arrangement med Danmarks dygtigste blomsterdesigner Annette von Einem, og lær hvordan du sætter blomster og farver sammen.

Annette guider og lærer dig, hvordan du arrangerer blomster og græsser. Sammen skaber I et skønt blomsterarrangement med sommerens blomster, græsser og naturmaterialer.

OBS! Max 9 deltager pr hold - der er sikret god afstand og plads

 

Kurserne er afviklet

Afviklet