Annette Nordisk Mester 2009 - højeste pointtal nogensinde

Annette von Einem fik maksimum point fra to af de fire professionelle dommere - Jouni Seppänen (tidl. Nordisk Mester og Finsk Mester) og Kristin Voreland (Europamester, Nordisk Mester og Norsk Mester) - og det er bestemt ikke enhver beskåret.

Dommer

Point
Jouni Seppäenen, Finland 100
Kristin Voreland, Norge 100
Irene Hagstrøm, Sverige 99
Elsebeth Pedersen, Danmark 85

Annette opnåede således det højeste pointtal nogensinde givet for et binderi ved Nordisk Mesterskab i blomsterkunst - blomsterbinding.

Udover den individuelle titel fik Annette von Einem en sølvmedalje ved Nordisk Mesterskab 2009, hvor hun sammen med Rikka Jensen, Esbjerg, Karsten Pindstrup, Århus og Jonas Jensen, Aalborg udgjorde det danske landshold. I holdkonkurrencen gik guldet til Finland.

Annette von Einem har stille og roligt arbejdet sig ind i den absolutte top af blomsterdesignere herhjemme. Hun har to gange vundet den prestigefyldte Tivoli Cup, blev Københavnsmester i 2008 og fik en fornem 2. plads ved Danmarksmesterskabet i Blomsterkunst 2008.

I udlandet har man også lagt mærke til den dygtige blomsterdesignere og i 2010 venter opgaver i bl.a. England, hvor et af Europas førende blomsterblade har rettet henvendelse.

- Jeg er totalt overvældet. Det er bare helt fantastisk, hvad der sker for mig lige i øjeblikket. Vi har rygende travlt i øjeblikket med events efter en helt forrygende bryllupssæson, og så kommer titlen som Nordisk Mester 2009 oveni, lyder det fra en glad Annette von Einem.

Forrig gruppe nordisk
Forrig gruppe

nordisk - Nm_100.JPG nordisk - Nm_102.JPG nordisk - Nm_103.JPG nordisk - Nm_104.JPG nordisk - Nm_105.JPG

Næste gruppe nordisk
Næste gruppe

Please respect the copyright - © Annette von Einem [2013]. All Rights Reserved.
Galleri - nordisk del 1